Sådan forlader du din Guild
Du kan forlade din Guild fra hovedmenuen for Guild. Du mister alle bidrag, der er givet til Guilden.
Forlad en Guild
For at forlade en Guild skal du åbne menuen Guild fra verdenskortet og derefter vælge Forlad i nederste venstre hjørne af menuen. Hvis du er Guild-medlem på rang 2 eller Guild-leder, skal du vælge Guild > Guild-administration > og knappen Forlad.
Hvis du er Guild-leder, skal du nedgradere dig selv og derefter forlade Guilden eller opløse (slette) hele Guilden.

Ulemper ved at forlade din Guild
Hvis du forlader en Guild, mister du alle belønninger eller bonusser fra den Guild, såsom:
Opgraderinger til Guild War Sentinel
Færdighedsbonusser fra Guild War Sentinel
Bonusser på sejrsdagen i Guild War
Live Event-belønninger fra Raid Boss, Invasion osv.
Guild Gold-bidrag til opgaver
Eventuelle ikkeindsamlede Seals.
Hvis den Guild, du forlod, allerede har fuldført nogle Guild-opgaver, modtager du ikke belønningerne for de samme Guild-opgaver i din nye Guild før efter den næste ugentlige nulstilling (mandag kl. 7 GMT), når din nye Guild fuldfører dem igen.
Hvis din nye Guild fuldfører opgaver, før du tilslutter dig, som din gamle Guild endnu ikke havde fuldført, er du heller ikke berettiget til belønningerne for disse opgaver, da du ikke var en del af den nye Guild, da de fuldførte opgaverne.