Palauta tai linkitä Gems of War -pelisi toiselta laitteelta jatkaaksesi pelaamista. Tilin on oltava rekisteröity palvelimillemme.

Käytä tilisi vahvistamisen yhteydessä luotua salasanaa ja sähköpostiosoitetta jatkaaksesi pelisi pelaamista toisella laitteella ja "linkittääksesi" sen. Jos et ole rekisteröinyt peliäsi Gems of Warissa, katso tämä artikkeli: Tallenna pelin edistyminen & vahvista Gems of War -tilisi

Linkitä tili uuteen laitteeseen

Jos olet kadottanut tilisi etkä linkittänyt sitä ja sinun on palautettava salasanasi, siirry tänne.

1. Asenna pelin uusi versio ja napsauta sitten Palaava pelaaja -painiketta TAI valitse pelissä Asetukset > Tili > Linkitä toiseen tiliin

2. Valitse joko Pilvitallennus tai Linkitä

  • Pilvitallennus: Palauttaa automaattisesti kaikki tilit, jotka on pilvitallennettu alustallasi.

  • Linkitä: Palauta tilisi sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi

3. Valitse SANKARISI. Vasemmalla  oleva sankari on sankari, jonka yrität palauttaa ja jota haluat jatkaa käyttämistä.

4. Vahvista valintasi.

Voit pelata turvallisesti vain yhdellä sankarilla kerrallaan. Toinen sankari poistetaan laitteeltasi, ja palautettavaksi yrittämäsi tili ladataan.

Siirryt automaattisesti uudelle tilille

Jos siirryt automaattisesti aivan uudelle tilille, sinulla on muutamia vaihtoehtoja alustastasi riippuen.

Mobiili

Jos siirryt automaattisesti uudelle tilille, voit joko:

  • Pelaa uudella tilillä, kunnes saavutat maailmankartan. Kun avaat maailmankartan, pääset Asetukset > Tili -vaihtoehtoihin, joissa voit palauttaa tarkoittamasi tilin sähköpostiosoitteellasi.

  • Koska mobiilialustat luovat automaattisesti pilvitallennuksen (ellet ole poistanut tätä käytöstä), jos poistat Gems of Warin, tyhjennät kaikki pilvitallennukset ja asennat pelin uudelleen, sinun pitäisi päätyä yllä näkyvään Gems of Warin päänäyttöön. 

  • Jos palaat takaisin samalle uudelle tilille, pilvitallennusta ei tyhjennetty.

Tietokone

Jos siirryt automaattisesti uudelle tilille, voit joko:

  • Pelaa uudella tilillä, kunnes saavutat maailmankartan. Kun avaat maailmankartan, pääset Asetukset > Tili -vaihtoehtoihin, joissa voit palauttaa tarkoittamasi tilin sähköpostiosoitteellasi.

  • Kun Gems of War latautuu, pidä SHIFT-näppäintä painettuna ja napauta samalla 6-näppäintä toistuvasti. Saat kehotteen, jossa kysytään, haluatko tyhjentää olemassa olevat tiedot; valitse KYLLÄ. Tämän jälkeen peli latautuu uudelleen ja päädyt Gems of Warin päänäyttöön, jossa voit palauttaa tilisi. 

Oliko tästä apua?