Tilin poistaminen
Suhtaudumme tilin poistopyyntöihin erittäin vakavasti, ja tarjoamme eri vaihtoehtoja sen mukaan, millaisen tilin poiston haluat.
[PC/Mobile] Poistaminen pelissä (ei palautettavissa)
Poistaminen yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, Euroopan unionin lainsäädäntö) mukaisesti
Haluat aloittaa uuden Gems of War -tilin
Jos haluat vanhan tilisi poistettavan, koska haluat aloittaa uuden Gems of War -tilin, yksinkertaisin vaihtoehto on aloittaa uusi tili ja hylätä vanha tili poistamatta sitä.
Androidilla, iOS:llä ja Amazonilla voit aloittaa uuden Gems of War -tilin asentamalla pelin uudelleen ja valitsemalla uuden tilin aloittamisen, kun avaat pelin uudelleen ensimmäistä kertaa.
Steamissä avaa peli ja paina näppäimistöltä Shift+6, kun latauspalkki näkyy, poistaaksesi tilitietosi.
Xboxilla, PlayStationilla ja Nintendo Switchillä nopein tapa aloittaa uusi peli on luoda konsolillesi uusi profiili ja kirjautua sisään erillisellä Xbox Live-, PSN- tai Nintendo Online -tilillä.
Jos haluat käyttää vanhan tilisi rekisteröityä sähköpostiosoitetta uudelleen (Androidilla, iOS:llä, Amazonilla tai Steamissä) uudella Gems of War -tililläsi, sinun tulee ottaa yhteyttä tukeen.
Koska Gems of War ei sisällä sisältöä, jota ei voisi ansaita myöhemmin pelaamalla, ja pelin opastusvaihe kestää tasolle 100 asti, vältämme sellaisten tilien tyhjentämistä, jotka eivät ole edenneet riittävän pitkälle pelissä tai jotka on juuri luotu.
Jos haluat perusteellisemman vaihtoehdon, jatka lukemista.
[PC/Mobile] Tilin poistaminen pelissä: Täysin palautumaton
Steam-, Android- ja iOS-alustojen pelaajille on pelissä saatavilla tilin täydellinen poistovaihtoehto, joka löytyy Asetukset-valikosta. Tämä poistaminen on GDPR:n mukainen 20 päivän harkinta-ajan jälkeen.
Jos haluat välittömän GDPR:n mukaisen poiston, katso alla oleva osio nimeltä Poistaminen yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti (Euroopan unionin ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntö).
Löytääksesi poistovaihtoehdon pelissä, avaa Asetukset-valikko maailmankartassa ja valitse Tili-välilehti.
Kun olet avannut Tilit-välilehden, löydät uuden "Poista tili" -painikkeen oikeasta alakulmasta.

Kun "Poista tili" -painiketta on painettu, näkyviin tulee vahvistusnäyttö.

Kun tilin poistopyyntö on vahvistettu, alkaa 20 päivän ajastin, jonka jälkeen poisto suoritetaan.

Kun tämä 20 päivän ajastin on käynnistetty, saat jokaisen päivittäisen nollauksen jälkeen ponnahdusviestin muistutuksena siitä, kuinka monta päivää on jäljellä tilin poistamiseen.
Jos muutat mielesi ja päätät, ettet enää halua poistaa tiliäsi, voit keskeyttää tilin poiston siirtymällä Asetukset-valikon Tilit-välilehteen ja painamalla "Poista tili" -painiketta uudelleen. Tämä avaa vahvistusnäytön, jossa voit pysäyttää lähtölaskennan.

Kun 20 päivän lähtölaskenta päättyy, peli poistaa tilisi pelipalvelimelta. Tilin poistaminen sisältää kaikki tehdyt ostokset, joten varmista päätöksesi ennen tilisi poistamista.
Poistaminen yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti (Euroopan unionin ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntö)
Jos olet Euroopan unionin jäsenvaltiossa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja haluat tilisi poistettavan GDPR:n mukaisesti, ota yhteyttä tukeen tehdäksesi tämän pyynnön.
Poistamme pelitilisi ja siihen liittyvät tiedot kokonaan GDPR-ohjeistuksen mukaisesti.
Pelitilisi on täysin palautumaton, mukaan lukien VIP-ostokset. Kaikki tehdyt ostokset muuttuvat palautumattomiksi eikä niitä voi siirtää toiselle tilille.
Sisältää tukitilin, pelilokien, analytiikan ja muiden tiliisi liittyvien tietojen poistamisen.
Jos haluat käyttää tätä vaihtoehtoa, vahvista seuraavat tiedot ottaessasi yhteyttä tukeen, jotta voimme poistaa myös nämä tilit:
Omistamiesi Freshdesk-/tukitilien sähköpostiosoite/-osoitteet
Foorumitilisi sähköpostiosoite ja käyttäjänimi
Muut pelitilit, jotka haluat poistettavan