Fiókod visszaállítása
Állítsd vissza vagy kapcsold össze a Gems of War játékodat egy másik eszközről, hogy folytathasd a játékot. A fióknak regisztrálva kell lennie a szervereinken.
Használd a fiókod ellenőrzésekor létrehozott jelszót és e-mail-címet, hogy egy másik eszközön is folytathasd a játékot, és „összekapcsold” azt. Ha még nem regisztráltad a játékodat a Gems of War rendszerében, olvasd el ezt a cikket: Játékbeli előrehaladásod mentése & Gems of War-fiókod ellenőrzése
Fiók összekapcsolása új eszközzel
Ha elvesztetted a fiókodat, de nem kapcsoltad össze, és vissza kell állítanod a jelszavadat, kattints ide.
1. Telepítsd a játék új verzióját, majd kattints a Visszatérő játékos gombra, VAGY a játékban válaszd a Beállítások > Fiók > Kapcsolás másik fiókhoz lehetőséget

2. Válaszd a Felhőalapú mentés vagy a Kapcsolás lehetőséget
Felhőalapú mentés: Automatikusan visszaállít minden olyan fiókot, amely a platformodon felhőalapú mentéssel rendelkezik.
Kapcsolás: Az e-mail-címed és egy jelszó segítségével állítsd vissza a fiókodat

3. Válaszd ki a HŐSÖDET. A bal oldali Hős az a Hős lesz, akit vissza szeretnél állítani és tovább használni.

4. Erősítsd meg a választásodat.
Egyszerre csak egy Hőssel játszhatsz biztonságosan. A másik Hős törlődik az eszközödről, és a visszaállítani kívánt fiók töltődik be.
Automatikusan új fiókba kerülsz
Ha automatikusan egy teljesen új fiókba kerülsz, a platformodtól függően több lehetőséged is van.
Mobil
Ha automatikusan új fiókba kerülsz, a következőket teheted:
Játssz az új fiókkal, amíg el nem éred a Világtérképet. A Világtérkép feloldása után hozzáférsz a Beállítások > Fiók lehetőségeihez, ahol az e-mail-címeddel visszaállíthatod a kívánt fiókodat
Mivel a mobilplatformok automatikusan létrehoznak egy felhőalapú mentést (kivéve, ha ezt kikapcsoltad), ha eltávolítod a Gems of Wart, törlöd az összes felhőalapú mentést, majd újratelepíted, a fent bemutatott Gems of War főképernyőre kell kerülnöd.
Ha visszakerülsz ugyanabba az új fiókba, a felhőalapú mentés nem lett törölve
PC
Ha automatikusan új fiókba kerülsz, a következőket teheted:
Játssz az új fiókkal, amíg el nem éred a Világtérképet. A Világtérkép feloldása után hozzáférsz a Beállítások > Fiók lehetőségeihez, ahol az e-mail-címeddel visszaállíthatod a kívánt fiókodat
Amikor a Gems of War betöltődik, tartsd lenyomva a SHIFT billentyűt, miközben ismételten megnyomod a 6-os billentyűt. Megjelenik egy kérdés, hogy törölni szeretnéd-e a meglévő adatokat; válaszd az IGEN lehetőséget. Ezután a játék újratöltődik, és a Gems of War főképernyőjére kerülsz, ahol visszaállíthatod a fiókodat.