Finn ut hvordan du kan unngå deaktivering av konto, og hva du skal gjøre hvis kontoen din blir deaktivert.

Hvis kontoen din har '_DEACTIVATED' på slutten av invitasjonskoden din, har den blitt deaktivert. Kontakt teknisk støtte med invitasjonskoden, nivået og e-postadressen som ble brukt til å opprette kontoen, så reaktiverer vi kontoen din.

Du kan merke at du mister tilgang til chatten hvis kontoen din har blitt deaktivert, eller når du prøver å gjenopprette en deaktivert konto, vil du få en sprettoppmelding.

Kontokobling lar deg spille med den samme kontoen på ulike enheter eller gjenopprette en tapt konto.

Overdreven bruk av kontokobling kan imidlertid føre til at dette '_deactivation'-flagget blir slått på, ettersom det brukes til å deaktivere helten på nivå 1 som opprettes når en konto gjenopprettes.

Unngå deaktivering av konto

Unngå å koble flere kontoer til samme enhet, da det kan føre til at én av kontoene overskrives. Hvis du spiller Gems of War på en datamaskin, bør du bruke en separat konto for hvert Gems of War-spill du spiller for å forhindre deaktivering.

Var dette nyttig?