Slik forlater du lauget ditt
Du kan forlate lauget ditt fra hovedmenyen for laug. Du vil miste alle bidrag du har gitt til lauget.
Forlate et laug
For å forlate et laug åpner du Laug-menyen fra verdenskartet og velger deretter Forlat nederst i venstre hjørne av menyen. Hvis du er et laugmedlem med rang 2 eller laugleder, velger du Laug > Laugadministrasjon > og deretter Forlat-knappen.
Hvis du er laugleder, må du degradere deg selv og deretter forlate lauget eller oppløse (slette) hele lauget.

Ulemper ved å forlate lauget ditt
Hvis du forlater et laug, vil du miste alle belønninger eller bonuser fra det lauget, for eksempel:
Oppgraderinger av vaktpost i laugkrig
Ferdighetsbonuser for vaktpost i laugkrig
Bonuser på seiersdagen i laugkrig
Belønninger fra direktesendte arrangementer som Raid Boss, Invasion osv.
Lauggull-bidrag til oppgaver
Eventuelle uinnsamlede segl.
Hvis lauget du forlot allerede fullførte noen laugoppgaver, vil du ikke motta de samme belønningene for laugoppgaver i det nye lauget ditt før etter neste ukentlige tilbakestilling (mandag kl. 07.00 GMT), når det nye lauget ditt fullfører dem igjen.
Hvis det nye lauget ditt fullfører oppgaver før du blir med, som det gamle lauget ditt ennå ikke hadde fullført, vil du heller ikke være kvalifisert for disse oppgavebelønningene, siden du ikke var en del av det nye lauget da de fullførte oppgavene.