Slik forlater du lauget ditt
Du kan forlate lauget ditt fra hovedmenyen for laug. Du vil miste alle bidrag du har gitt til lauget.
Forlate et laug
For å forlate et laug, åpne Laug-menyen fra verdenskartet, og velg deretter Forlat nederst i venstre hjørne av menyen. Hvis du er laugmedlem på rang 2 eller laugleder, velger du Laug > Laugadministrasjon > og Forlat-knappen.
Hvis du er laugleder, må du degradere deg selv og deretter forlate lauget eller oppløse (slette) hele lauget.

Ulemper ved å forlate lauget ditt
Hvis du forlater et laug, mister du alle belønninger eller bonuser fra det lauget, for eksempel:
Oppgraderinger av vaktposten i laugskrigen
Ferdighetsbonuser for vaktposten i laugskrigen
Bonuser på seiersdagen i laugskrigen
Belønninger fra direktearrangementer som Raid Boss, Invasion osv.
Laugsgull-bidrag til oppgaver
Eventuelle uinnsamlede segl.
Hvis lauget du forlot allerede fullførte noen laugoppgaver, vil du ikke motta belønningene for de samme laugoppgavene i det nye lauget ditt før etter neste ukentlige tilbakestilling (mandag kl. 07.00 GMT), når det nye lauget ditt fullfører dem igjen.
Hvis det nye lauget ditt fullfører oppgaver før du blir med, som det gamle lauget ditt ennå ikke hadde fullført, vil du heller ikke være kvalifisert for disse oppgavebelønningene, siden du ikke var en del av det nye lauget da de fullførte oppgavene.