Sletting av konto
Vi tar forespørsler om sletting av kontoer svært alvorlig, og vi har ulike alternativer for deg basert på hvilken type kontosletting du ønsker.
[PC/Mobil] Sletting i spillet (kan ikke gjenopprettes)
Sletting i samsvar med personvernforordningen (GDPR. EU-lovgivning)
Du ønsker å starte en ny Gems of War-konto
Hvis du vil at den gamle kontoen din skal slettes fordi du ønsker å starte en ny Gems of War-konto, er det enkleste alternativet ganske enkelt å starte en ny konto og forlate den gamle uten å slette den.
På Android, iOS og Amazon kan du starte en ny Gems of War-konto ved ganske enkelt å installere spillet på nytt og velge å starte en ny konto når du åpner spillet igjen for første gang.
På Steam åpner du spillet og trykker på Shift og 6 på tastaturet når lastelinjen vises, for å slette kontodataene dine.
På Xbox, PlayStation og Nintendo Switch er den raskeste måten å starte et nytt spill på å opprette en ny profil på konsollen og bruke en separat Xbox Live-, PSN- eller Nintendo Online-konto for å logge på.
Hvis du vil bruke den registrerte e-postadressen fra den gamle kontoen din (Android, iOS, Amazon eller Steam) på den nye Gems of War-kontoen din, må du kontakte kundestøtte.
Siden Gems of War ikke inneholder innhold som ikke kan opptjenes senere gjennom spilling, og opplæringsfasen i spillet varer til nivå 100, unngår vi å tømme kontoer som ikke har kommet langt nok i spillet eller nettopp er opprettet.
Hvis du ønsker et mer grundig alternativ, kan du fortsette å lese.
[PC/Mobil] Sletting av konto i spillet: Kan ikke gjenopprettes
Det finnes et alternativ for fullstendig sletting av konto i spillet for spillere på Steam-, Android- og iOS-plattformene, som du finner under Innstillinger-menyen. Denne slettingen er GDPR-kompatibel etter en betenkningstid på 20 dager.
Hvis du ønsker umiddelbar sletting i samsvar med GDPR, kan du se avsnittet nedenfor med tittelen Sletting i samsvar med personvernforordningen (GDPR) (EU- og britisk lovgivning).
For å finne slettealternativet i spillet åpner du Innstillinger-menyen på verdenskartet og velger Konto-fanen.
Når du har åpnet Konto-fanen, finner du den nye knappen «Slett konto» nederst i høyre hjørne.

Når du har trykket på knappen «Slett konto», vises en bekreftelsesskjerm.

Når forespørselen om å slette en konto er bekreftet, starter en 20-dagers timer før slettingen gjennomføres.

Når denne 20-dagers timeren har startet, mottar du en popup-melding etter hver daglige tilbakestilling som en påminnelse om hvor mange dager som gjenstår før kontoen slettes.
Hvis du ombestemmer deg og bestemmer at du ikke lenger vil slette kontoen din, kan du stoppe kontoslettingen ved å gå til Konto-fanen under Innstillinger-menyen og trykke på knappen «Slett konto» igjen. Da vises en bekreftelsesskjerm som lar deg stoppe nedtellingen.

Etter at nedtellingstimeren på 20 dager er ferdig, sletter spillet kontoen din fra spillserveren. Denne kontoslettingen vil omfatte alle kjøp som er gjort, så vær sikker før du bestemmer deg for å slette kontoen din.
Sletting i samsvar med personvernforordningen (GDPR) (EU- og britisk lovgivning)
Hvis du befinner deg i et land i Den europeiske union eller i Storbritannia og ønsker å få kontoen din slettet i samsvar med GDPR, må du kontakte kundestøtte for å sende denne forespørselen.
Vi vil fullstendig slette spillkontoen din og tilknyttede data i samsvar med GDPR-retningslinjene.
Spillkontoen din kan ikke gjenopprettes, inkludert VIP-kjøp. Alle kjøp som er gjort, kan ikke gjenopprettes og kan ikke overføres.
Inkluderer sletting av kundestøttekonto, spillogger, analyser og andre data knyttet til kontoen din.
Hvis du ønsker å bruke dette alternativet, må du bekrefte følgende når du kontakter kundestøtte, slik at vi også kan slette disse kontoene:
E-postadressen(e) til eventuelle Freshdesk-/kundestøttekontoer du eier
E-postadressen og brukernavnet til forumkontoen din
Eventuelle andre spillkontoer du ønsker slettet