Możesz opuścić swoją Gildię z głównego menu Gildii. Utracisz wszystkie wkłady wniesione do Gildii.

Opuszczanie Gildii

Aby opuścić Gildię, otwórz menu Gildia na Mapie Świata, a następnie wybierz Opuść w lewym dolnym rogu menu. Jeśli masz rangę 2. członka Gildii lub jesteś Liderem Gildii, wybierz Gildia > Administracja Gildii > a następnie przycisk Opuść.

Jeśli jesteś Liderem Gildii, musisz zdegradować siebie, a następnie opuścić Gildię lub rozwiązać (usunąć) całą Gildię.


Wady opuszczenia Gildii

Jeśli opuścisz Gildię, stracisz wszystkie nagrody i bonusy z tej Gildii, takie jak: 

  • Ulepszenia Strażnika Wojny Gildii

  • Bonusy do umiejętności Strażnika Wojny Gildii

  • Bonusy za dzień zwycięstwa w Wojnie Gildii

  • Nagrody z wydarzeń na żywo za Bossa Najazdu, Inwazję itd.

  • Wkłady w złocie Gildii na Zadania

  • Wszelkie nieodebrane Pieczęcie.

Jeśli Gildia, którą opuściłeś, ukończyła już niektóre Zadania Gildii, nie otrzymasz nagród za te same Zadania Gildii w nowej Gildii aż do następnego cotygodniowego resetu (poniedziałek, 7:00 GMT), kiedy nowa Gildia ukończy je ponownie.

Jeśli twoja nowa Gildia ukończy Zadania, zanim do niej dołączysz, których twoja stara Gildia jeszcze nie ukończyła, również nie będziesz kwalifikować się do nagród za te Zadania, ponieważ nie należałeś do nowej Gildii, gdy ukończyła Zadania.

Czy to było pomocne?