Moje konto zostało dezaktywowane

Dowiedz się, jak uniknąć dezaktywacji konta i co zrobić, jeśli Twoje konto zostało dezaktywowane.

Jeśli na końcu Twojego kodu zaproszenia widnieje '_DEACTIVATED', oznacza to, że konto zostało dezaktywowane. Skontaktuj się z pomocą techniczną, podając swój kod zaproszenia, poziom oraz adres e-mail użyty do założenia konta, a ponownie aktywujemy Twoje konto.

Jeśli Twoje konto zostało dezaktywowane, możesz zauważyć utratę dostępu do czatu, a podczas próby odzyskania dezaktywowanego konta pojawi się wyskakujące okno z komunikatem.

Łączenie kont umożliwia granie na tym samym koncie na różnych urządzeniach lub odzyskanie utraconego konta.

Jednak nadmierne korzystanie z łączenia kont może spowodować włączenie tej flagi '_deactivation', ponieważ służy ona do dezaktywacji Bohatera na poziomie 1 utworzonego podczas odzyskiwania konta.

Unikanie dezaktywacji konta

Unikaj łączenia wielu kont na tym samym urządzeniu, ponieważ może to spowodować nadpisanie jednego z kont. Jeśli grasz w Gems of War na komputerze, używaj osobnego konta dla każdej rozgrywki w Gems of War, aby zapobiec dezaktywacji.

Czy to było pomocne?