Tratăm foarte serios solicitările de ștergere a contului și avem opțiuni diferite pentru dvs., în funcție de tipul de ștergere a contului pe care îl doriți.

  1. Începerea unui cont nou

  2. [PC/Mobil] Ștergere în joc (irecuperabilă)

  3. Ștergere în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR, legislația Uniunii Europene)

Doriți să începeți un cont nou Gems of War

Dacă doriți ca vechiul cont să fie șters deoarece vreți să începeți un cont nou Gems of War, cea mai simplă opțiune este să începeți pur și simplu un cont nou și să îl abandonați pe cel vechi fără a-l șterge.

  • Pe Android, iOS și Amazon, puteți începe un cont nou Gems of War simplu reinstalând jocul și alegând să începeți un cont nou când deschideți din nou jocul pentru prima dată.

  • Pe Steam deschideți jocul și apăsați Shift și 6 pe tastatură când apare bara de încărcare pentru a șterge datele contului.

  • Pe Xbox, PlayStation și Nintendo Switch, cea mai rapidă modalitate de a începe un joc nou este să creați un profil nou pe consolă și să utilizați un cont separat Xbox Live, PSN sau Nintendo Online pentru a vă conecta.

  • Dacă doriți să reutilizați adresa de e-mail înregistrată de la vechiul cont Android, iOS, Amazon sau Steam pe noul cont Gems of War, va trebui să contactați serviciul de asistență.

Având în vedere că Gems of War nu conține conținut care nu poate fi obținut mai târziu prin joc și că faza de tutorial a jocului ajunge până la nivelul 100, evităm să golim conturile care nu au progresat suficient de mult în joc sau care tocmai au fost create.

Dacă doriți o opțiune mai completă, vă rugăm să continuați să citiți.

[PC/Mobil] Ștergerea contului în joc: Complet irecuperabilă

Există o opțiune de ștergere completă a contului disponibilă în joc pentru jucătorii de pe platformele Steam, Android și iOS, care poate fi găsită în meniul Setări. Această ștergere este conformă cu GDPR după o perioadă de răzgândire de 20 de zile.

Dacă doriți o ștergere imediată conformă cu GDPR, consultați secțiunea de mai jos intitulată Ștergere în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) (legislația Uniunii Europene și a Regatului Unit).

Pentru a găsi opțiunea de ștergere în joc, deschideți meniul Setări pe Harta lumii și selectați fila Cont.

După ce ați accesat fila Conturi, veți putea găsi noul buton „Șterge contul” în colțul din dreapta jos.

După apăsarea butonului „Șterge contul”, va apărea un ecran de confirmare.

După confirmarea solicitării de ștergere a unui cont, va începe o perioadă de 20 de zile înainte ca ștergerea să aibă loc.

După pornirea acestui cronometru de 20 de zile, veți primi un mesaj pop-up după fiecare resetare zilnică, ca reamintire a numărului de zile rămase până la ștergerea contului.

Dacă vă răzgândiți și decideți că nu mai doriți să vă ștergeți contul, puteți opri ștergerea contului accesând fila Conturi din meniul Setări și apăsând din nou butonul „Șterge contul”, ceea ce va afișa un ecran de confirmare care vă permite să opriți numărătoarea inversă.

După încheierea numărătorii inverse de 20 de zile, jocul vă va șterge contul de pe serverul jocului. Această ștergere a contului va include toate achizițiile efectuate, așa că asigurați-vă înainte de a decide să vă ștergeți contul.

Ștergere în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) (legislația Uniunii Europene și a Regatului Unit)

Dacă vă aflați într-o țară din Uniunea Europeană sau în Regatul Unit și doriți ca contul dvs. să fie șters în conformitate cu GDPR, vă rugăm să contactați serviciul de asistență pentru a face această solicitare.

  • Vom elimina complet contul dvs. de joc și datele asociate, în conformitate cu orientările GDPR.

  • Contul dvs. de joc va deveni complet irecuperabil, inclusiv achizițiile VIP. Orice achiziții efectuate vor deveni irecuperabile și nu sunt transferabile.

  • Include ștergerea contului de asistență, a jurnalelor jocului, a analizelor și a altor date asociate contului dvs.

Dacă doriți să utilizați această opțiune, atunci când contactați serviciul de asistență, confirmați următoarele pentru a putea șterge și aceste conturi:

  • Adresa/adresele de e-mail ale oricăror conturi Freshdesk/Asistență pe care le dețineți

  • E-mailul și numele de utilizator al contului dvs. de forum

  • Orice alte conturi de joc pe care doriți să le ștergeți

A fost de ajutor?