Du kan lämna ditt skrå från skråets huvudmeny. Du förlorar alla bidrag som gjorts till skrået.

Lämna ett skrå

För att lämna ett skrå öppnar du menyn Skrå från världskartan och väljer sedan Lämna i menyens nedre vänstra hörn. Om du är en skråmedlem av rang 2 eller skråledare väljer du Skrå > Skråadministration > och knappen Lämna.

Om du är skråledare måste du degradera dig själv och sedan lämna skrået eller upplösa (radera) hela skrået.


Nackdelar med att lämna ditt skrå

Om du lämnar ett skrå förlorar du alla belöningar eller bonusar från det skrået, såsom: 

  • Uppgraderingar av skråkrigets väktare

  • Bonusar för skråkrigets väktarfärdigheter

  • Bonusar för segerdagen i skråkrig

  • Belöningar från liveevenemang som raidboss, invasion osv.

  • Skråguldsbidrag till uppgifter

  • Eventuella ej insamlade sigill.

Om skrået du lämnade redan har slutfört några skråuppgifter kommer du inte att få belöningarna för samma skråuppgifter i ditt nya skrå förrän efter nästa veckovisa återställning (måndag kl. 07.00 GMT), när ditt nya skrå slutför dem igen.

Om ditt nya skrå slutför uppgifter innan du går med, som ditt gamla skrå ännu inte hade slutfört, är du inte heller berättigad till dessa uppgiftsbelöningar eftersom du inte var en del av det nya skrået när de slutförde uppgifterna.

Var detta till hjälp?