Hesap silme taleplerini çok ciddiye alıyoruz ve istediğiniz hesap silme türüne göre sizin için farklı seçeneklerimiz bulunuyor.

  1. Yeni hesap açma

  2. [PC/Mobil] Oyun içinden silme (geri alınamaz)

  3. Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR, Avrupa Birliği Yasası) uyarınca silme

Yeni bir Gems of War hesabı açmak istiyorsunuz

Yeni bir Gems of War hesabı açmak istediğiniz için eski hesabınızın silinmesini istiyorsanız, en basit seçenek yeni bir hesap açmak ve eski hesabı silmeden terk etmektir.

  • Android, iOS ve Amazon'da, oyunu yeniden yükleyerek ve oyunu ilk kez tekrar açtığınızda yeni hesap açmayı seçerek kolayca yeni bir Gems of War hesabı açabilirsiniz.

  • Steam'de, hesabınızdaki verileri silmek için oyun açılırken yükleme çubuğu göründüğünde klavyenizde Shift ve 6 tuşlarına basın.

  • Xbox, PlayStation ve Nintendo Switch'te, yeni bir oyuna başlamanın en hızlı yolu konsolunuzda yeni bir profil oluşturmak ve oturum açmak için ayrı bir Xbox Live, PSN veya Nintendo Online hesabı kullanmaktır.

  • Eski Android, iOS, Amazon veya Steam hesabınızdaki kayıtlı e-posta adresini yeni Gems of War hesabınızda yeniden kullanmak isterseniz, destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekir.

Gems of War, daha sonra oyun oynayarak kazanılamayacak içerikler barındırmadığından ve oyunun eğitim aşaması 100. seviyeye kadar sürdüğünden, oyunda yeterince ilerlememiş veya yeni oluşturulmuş hesapları temizlemekten kaçınıyoruz.

Daha kapsamlı bir seçenek istiyorsanız, lütfen okumaya devam edin.

[PC/Mobil] Oyun İçi Hesap Silme: Tamamen Geri Alınamaz

Steam, Android ve iOS platformlarındaki oyuncular için Ayarlar menüsünde bulunabilen, oyun içinde tam hesap silme seçeneği mevcuttur. Bu silme işlemi, 20 günlük bekleme süresinin ardından GDPR ile uyumlu hâle gelir.

Derhal GDPR uyumlu bir silme işlemi istiyorsanız, lütfen aşağıdaki Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) (Avrupa Birliği ve Birleşik Krallık Yasası) uyarınca silme başlıklı bölüme bakın.

Oyun içindeki silme seçeneğini bulmak için Dünya Haritası'ndaki Ayarlar Menüsünü açın ve Hesaplar Sekmesini seçin.

Hesaplar Sekmesine eriştiğinizde, sağ alt köşede yeni 'Hesabı Sil' düğmesini bulabileceksiniz.

'Hesabı Sil' düğmesine basıldığında bir onay ekranı görünecektir.

Hesabı silme talebi onaylandığında, silme işlemi gerçekleşmeden önce 20 günlük bir sayaç başlar.

Bu 20 günlük sayaç başladığında, hesabın silinmesine kaç gün kaldığını hatırlatmak için her günlük sıfırlamadan sonra bir açılır mesaj alırsınız.

Fikrinizi değiştirir ve artık hesabınızı silmek istemediğinize karar verirseniz, Ayarlar Menüsü altındaki Hesaplar Sekmesine gidip tekrar 'Hesabı Sil' düğmesine basarak Hesap Silme işlemini durdurabilirsiniz; bu, geri sayımı durdurmanıza olanak tanıyan bir onay ekranı açacaktır.

20 günlük geri sayım sayacı sona erdikten sonra oyun, hesabınızı oyun sunucusundan siler. Bu hesap silme işlemi yapılan tüm satın alımları da kapsar; bu nedenle hesabınızı silmeye karar vermeden önce lütfen emin olun.

Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) (Avrupa Birliği ve Birleşik Krallık Yasası) uyarınca silme

Avrupa Birliği'ndeki bir ülkede veya Birleşik Krallık'ta bulunuyorsanız ve hesabınızın GDPR uyarınca silinmesini istiyorsanız, bu talebi iletmek için lütfen destek ekibiyle iletişime geçin.

  • Oyun hesabınızı ve ilişkili verileri GDPR yönergelerine uygun olarak tamamen sileceğiz.

  • VIP satın alımları da dâhil olmak üzere oyun hesabınız tamamen geri alınamaz olacaktır. Yapılan tüm satın alımlar geri alınamaz hâle gelir ve devredilemez.

  • Destek hesabı, oyun günlükleri, analizler ve hesabınızla ilişkili diğer verilerin silinmesini kapsar.

Bu seçeneği kullanmak isterseniz, destek ekibiyle iletişime geçtiğinizde bu hesapları da silebilmemiz için lütfen aşağıdakileri onaylayın:

  • Sahibi olduğunuz tüm Freshdesk/Destek hesaplarının e-posta adresi/adresleri

  • Forum hesabınızın e-posta adresi ve kullanıcı adı

  • Silinmesini istediğiniz diğer oyun hesapları

Bu yardımcı oldu mu?