Je Gilde verlaten
Je kunt je Gilde verlaten via het hoofdmenu van de Gilde. Je verliest alle bijdragen die je aan de Gilde hebt geleverd.
Een Gilde verlaten
Om een Gilde te verlaten, open je het menu Gilde via de Wereldkaart en selecteer je vervolgens Verlaten linksonder in het menu. Als je een Gildelid van rang 2 of Gildeleider bent, selecteer je Gilde > Gildebeheer > en de knop Verlaten.
Als je een Gildeleider bent, moet je jezelf degraderen en vervolgens de Gilde verlaten, of de volledige Gilde ontbinden (verwijderen).

Nadelen van het verlaten van je Gilde
Als je een Gilde verlaat, verlies je alle beloningen of bonussen van die Gilde, zoals:
Upgrades voor de Gildeoorlog-schildwacht
Vaardigheidsbonussen van de Gildeoorlog-schildwacht
Bonussen op de overwinningsdag van de Gildeoorlog
Beloningen voor live-evenementen van Raid Boss, Invasie, enz.
Gildegoud-bijdragen voor Taken
Alle niet-geïnde Zegels.
Als de Gilde die je hebt verlaten al enkele Gildetaken heeft voltooid, ontvang je dezelfde beloningen voor Gildetaken niet in je nieuwe Gilde tot na de volgende wekelijkse reset (maandag 7.00 uur GMT), wanneer je nieuwe Gilde ze opnieuw voltooit.
Als je nieuwe Gilde Taken voltooit voordat je lid wordt, die je oude Gilde nog niet had voltooid, kom je ook niet in aanmerking voor die Taakbeloningen omdat je geen deel uitmaakte van de nieuwe Gilde toen zij de Taken voltooiden.