Herstel of koppel je Gems of War-game vanaf een ander apparaat om verder te spelen. Het account moet bij onze servers geregistreerd zijn.

Gebruik het wachtwoord en e-mailadres die zijn aangemaakt toen je account werd geverifieerd om je game op een ander apparaat verder te spelen en te "koppelen". Als je je game niet bij Gems of War hebt geregistreerd, raadpleeg dan dit artikel: Je spelvoortgang opslaan & je Gems of War-account verifiëren

Een account aan een nieuw apparaat koppelen

Als je je account bent kwijtgeraakt maar het niet hebt gekoppeld en je je wachtwoord moet resetten, ga dan hierheen.

1. Installeer een nieuwe versie van de game en klik vervolgens op de knop Terugkerende speler , OF selecteer vanuit de game Instellingen > Account > Koppelen aan een ander account

2. Selecteer Cloudopslag of Koppelen

  • Cloudopslag: herstelt automatisch elk account dat op je platform in de cloud is opgeslagen.

  • Koppelen: gebruik je e-mailadres en een wachtwoord om je account te herstellen

3. Selecteer je HELD. De held aan de linkerkant is de held die je probeert te herstellen en te blijven gebruiken.

4. Bevestig je selectie.

Je kunt maar veilig met één held tegelijk spelen. De andere held wordt van je apparaat verwijderd en het account dat je probeert te herstellen wordt geladen.

Automatisch naar een nieuw account gebracht

Als je automatisch naar een gloednieuw account wordt gebracht, heb je afhankelijk van je platform een paar opties.

Mobiel

Als je automatisch naar een nieuw account wordt gebracht, kun je:

  • Speel met het nieuwe account totdat je de Wereldkaart bereikt. Zodra je de Wereldkaart ontgrendelt, krijg je toegang tot de opties Instellingen > Account, waar je je e-mailadres kunt gebruiken om het bedoelde account te herstellen

  • Omdat mobiele platforms automatisch een cloudopslag aanmaken (tenzij je dit hebt uitgeschakeld), zou je, als je Gems of War verwijdert, alle cloudopslagen wist en de game opnieuw installeert, naar het hoofdscherm van Gems of War moeten worden gebracht zoals hierboven weergegeven. 

  • Als je weer in hetzelfde nieuwe account terechtkomt, is de cloudopslag niet gewist

Pc

Als je automatisch naar een nieuw account wordt gebracht, kun je:

  • Speel met het nieuwe account totdat je de Wereldkaart bereikt. Zodra je de Wereldkaart ontgrendelt, krijg je toegang tot de opties Instellingen > Account, waar je je e-mailadres kunt gebruiken om het bedoelde account te herstellen

  • Terwijl Gems of War wordt geladen, houd je SHIFT ingedrukt terwijl je herhaaldelijk op 6 tikt. Je krijgt een melding met de vraag of je bestaande gegevens wilt wissen; selecteer JA. Hierna wordt de game opnieuw geladen en word je naar het hoofdscherm van Gems of War gebracht, waar je vervolgens je account kunt herstellen. 

Was dit nuttig?