Mijn account is gedeactiveerd
Leer hoe je accountdeactivering kunt voorkomen en wat je moet doen als je account is gedeactiveerd.
Als je account '_DEACTIVATED' aan het einde van je uitnodigingscode heeft, is het gedeactiveerd. Neem contact op met Technische Ondersteuning met je uitnodigingscode, niveau en het e-mailadres dat je hebt gebruikt om het account in te stellen, dan zullen we je account opnieuw activeren.
Je merkt mogelijk dat je geen toegang meer hebt tot Chat als je account is gedeactiveerd, of wanneer je probeert een gedeactiveerd account te herstellen, krijg je een pop-upbericht.
Met accountkoppeling kun je hetzelfde account op verschillende apparaten gebruiken of een verloren account herstellen.
Overmatig gebruik van accountkoppeling kan er echter toe leiden dat deze vlag '_deactivation' wordt ingeschakeld, omdat deze wordt gebruikt om de level 1-held te deactiveren die wordt aangemaakt bij het herstellen van een account.
Accountdeactivering voorkomen
Vermijd het koppelen van meerdere accounts op hetzelfde apparaat, omdat hierdoor een van de accounts kan worden overschreven. Als je Gems of War op een computer speelt, gebruik dan een apart account voor elk Gems of War-spel dat je speelt om deactivering te voorkomen.