Керування Гільдією як Лідер (адміністрування Гільдії)

Меню адміністрування Гільдії — це місце, де Лідер Гільдії (Ранг 1) і учасники Рангу 2 можуть керувати та налаштовувати свої Гільдії.

Зміст:

Огляд

Усі учасники Гільдії Рангу 1 і Рангу 2 можуть знайти меню адміністрування Гільдії, вибравши «Гільдія» внизу Карти світу. Для гравців Рангу 3 і нижче на тому самому місці відображатиметься кнопка «Покинути Гільдію». Меню адміністрування Гільдії недоступне для інших Рангів Гільдії, оскільки воно пов’язане з налаштуванням, керуванням і контролем Гільдії. 


Керування своєю Гільдією 

На вкладці «Керування» в меню адміністрування Гільдії гравці Рангу 1 і 2 можуть:

  • Змінювати оголошення Гільдії, яке відображається в чаті Гільдії щоразу, коли хтось підключається до нього.

  • Установлювати щотижневі вимоги Гільдії. Вимоги відображатимуться внизу списку учасників у головному меню Гільдії, у пошуку Гільдій, якщо у вашій Гільдії відкриті запрошення, а також скрізь, де можна побачити ваш профіль Гільдії.

Лідери Гільдії також можуть розпустити всю Гільдію з цього екрана. Лідер Гільдії може покинути свою Гільдію, лише якщо понизить себе та підвищить іншого учасника або розпустить свою Гільдію. Дізнайтеся, як змінити назву своєї Гільдії, тут.


Набір

На вкладці «Набір» ви можете змінити всю інформацію про свою Гільдію, яка відображатиметься на сторінці «Приєднатися до Гільдії», коли гравці шукатимуть Гільдію.

  • Повідомлення для набору бачитимуть гравці, які знайдуть вашу Гільдію в меню «Приєднатися до Гільдії».

  • Опція «Приєднання лише за запрошенням» не дозволить вашій Гільдії з’являтися в результатах пошуку на екрані «Приєднатися до Гільдії» та прибере кнопку «Приєднатися» з профілю вашої Гільдії.

  • Вимога до рівня — гравці, чий рівень нижчий за встановлену вимогу, не зможуть бачити вашу Гільдію на екрані «Приєднатися до Гільдії», а також не зможуть приєднатися до вашої Гільдії через її профіль. Це налаштування не вплине на ваших наявних учасників або гравців, чий рівень нижчий за вимогу, яких ви вирішите запросити самостійно.

  • Стиль гри Гільдії — це налаштування відображатиметься на екрані «Приєднатися до Гільдії», щоб гравці, які шукають Гільдії, могли легко знайти Гільдію, що відповідає їхньому стилю гри. Зміна стилю гри Гільдії не вплине на повідомлення для набору. 

    • Звичайні Гільдії зазвичай мають менш суворі щотижневі вимоги та вимоги до участі в подіях Гільдії

    • Хардкорні Гільдії зазвичай мають дуже високі вимоги та загалом вимагають більш активної участі в подіях Гільдії й більшості режимів гри

  • Запросити — виберіть цю кнопку, щоб запросити гравця безпосередньо за його унікальним кодом запрошення.


Ранги

Перегляньте кількість учасників у кожному Ранзі Гільдії та їхні дозволи. Дозволи для кожного Рангу Гільдії не можна налаштовувати.

Ви можете налаштовувати звання Рангів своєї Гільдії. Звання можна змінювати для кожного Рангу, а також існують окремі звання для Героїв чоловічої та жіночої статі.


Налаштування

Щит

На вкладці «Щит» ви можете редагувати кожну частину щита своєї Гільдії. Щит вашої Гільдії відображається в усіх таблицях лідерів Гільдій, профілях ваших учасників і профілі вашої Гільдії.

Більше параметрів налаштування емблем і рамок відкривається, коли ваша Гільдія здобуває більше Трофеїв. Зі зростанням рівня Гільдії ставатимуть доступними нові візерунки.

Фон

Тут ви можете змінити фонове зображення, яке відображається для всіх у меню та профілі Гільдії. Ви можете розблокувати більше варіантів фону, коли ваша Гільдія здобуде більше Трофеїв. Щоб дізнатися потрібну кількість Трофеїв, перегляньте заблоковані фони.


Цілі завдань Гільдії

Вкладка «Цілі» використовується, щоб допомогти вашій Гільдії визначити пріоритетність певних Завдань Гільдії, аби виконати їх першими. Завдання з 1 кольоровою коміркою мають найнижчий пріоритет, а Завдання з усіма заповненими комірками — найвищий.

Завдання з найвищим пріоритетом буде виділено в меню Завдань Гільдії для всіх учасників вашої Гільдії. Коли всі ці Завдання буде виконано, буде виділено Завдання з наступним найвищим пріоритетом. 

Ви можете мати до 5 Завдань з однаковим рівнем пріоритету. Якщо вибрати однаковий пріоритет для всіх 6 кольорів, жодне з них не буде виділено для ваших учасників.


Керування учасниками у списку Гільдії

Як Лідер Гільдії, ви можете підвищувати, понижувати та виключати будь-якого учасника Гільдії зі Списку. 

Щоб підвищити, понизити або виключити учасника з Карти світу:

  1. Виберіть «Гільдія» (Керування завданнями & печатками)

  2. Список

  3. Виберіть гравця, для якого хочете змінити дозволи

  4. Виберіть дію, яку бажаєте виконати.

Кнопка профілю дозволяє переглянути профіль гравця і час його останньої активності (на основі його останнього PvP-матчу), підвищити — підвищити гравця до вищого рангу (надавши йому більше дозволів), понизити — знизити його ранг, а виключити — повністю вилучити гравця з Гільдії. 

Якщо поруч з ім’ям гравця є червоно-біла іконка сну, це означає, що він не був активний щонайменше 21 день. Загалом найвищі за рангом активні гравці в Гільдії можуть підвищувати/понижувати/виключати інших неактивних гравців. Це також включає можливість понизити неактивного Лідера Гільдії. Докладніше про усунення Лідера Гільдії, якщо він неактивний, дивіться в цій статті: Лідер Гільдії неактивний.

Виключення учасників Гільдії

Якщо гравця виключено з Гільдії, він втратить усі тимчасові бонуси за цей тиждень і всі внески, зроблені до Гільдії. Це назавжди, і якщо гравець повернеться до Гільдії, ці показники не буде відновлено. Це включає:

  • Внески золота/завдань Гільдії

  • Внески печаток

  • Незібрані нагороди за події в реальному часі

  • Бонуси навичок Вартового

  • Бонуси Вартового Війни Гільдій

Виключені гравці не можуть знову приєднатися до Гільдії, якщо їх не запросять повторно.

Це було корисно?